http://www.bio-csillag.hu

HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

MOSÓ MACI FOLTSÓ 400 G -100% NATÚR TERMÉK!

2013.04.29. 12:54 BiocsillaG

Környezettudatos Zöld Mosást és Tisztítást Kívánunk, Mosó Maci Folttisztító Sóval! Aktív folttisztító oxigén a fehér és színes ruhákhoz is. Baktérium- és csíraölő.Ez alkalmassá teszi a fehérnemű, pelenka vagy betegek ruháinak fertőtlenítésére.Minden szerves foltot eltüntet, kitűnő a fehér anyagok beszürkülése ellen, de színes ruháknál is alkalmazható. Tea, kávé, zsír, olaj, vörösbor, fű, vér, gyümölcsfoltok. Használat:
1- 2 evőkanál a szennyezettség függvényében. Közvetlenül a foltra vagy a mosógép mosópor adagoló rekeszébe. Előáztatáshoz is.
Vízzel érintkezve aktív oxigén szabadul fel, ennek köszönhető folteltávolító képessége.Mosódiós mosáshoz ajánlott fehérítő, folttisztító szer. Környezetre ártalmatlan tisztító - fehérítő hatású vegyület.
A folttisztító só vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, fehérítő, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Széles körben alkalmazzák a legkülönfélébb tisztítószerekben, például mosodai tisztítószerekben, ipari fehérítőkben és kárpittisztítókban, kiválóan alkalmazható a mosódió mellé mert fokozza a mosóhatást. A termék rendelkezik fertőtlenítő hatással is. Ezen kívül alkalmazható intézményi és otthoni tisztítószerként, szennyvíztisztító vegyszerként.
A folttisztító só szemcséit vékony filmréteggel védik, mivel könnyen reakcióba lépne akár a levegő páratartalmával is. A védő film miatt nem célszerű rövid, fél órás mosóprogramhoz alkalmazni. Előáztatás, vagy normál idejű mosó program esetén leoldódik a filmréteg, és a folttisztító só tökéletesen kifejti a hatását.
Ha rendkívül makacs szennyeződés van a ruhákon, előző este langyos vízben áztassa be a folttisztító sóba, másnapra eltűnnek a foltok. Előnyök:
Gazdaságos, allergiamentes, természetes, környezetbarát, 100%-ban lebomló. Figyelmeztetés:
Gyermekek kezébe nem kerülhet. Lenyelve ártalmas, lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a csomagolást a címkével együtt az orvosnak meg kell mutatni. Tűzveszélyes.Szembe kerülve alaposan ki kell öblíteni és orvost fel kell keresni!Száraz helyen tárolandó. 

MOSÓ MACI FOLTSÓ 400 G

MOSÓ MACI FOLTSÓ 400 G

Aktív folttisztító oxigén a fehér és színes ruhákhoz is. Baktérium- és csíraölő.Ez alkalmassá teszi a fehérnemű, pelenka vagy betegek ruháinak fertőtlenítésére.Minden szerves foltot eltüntet, kitűnő a fehér anyagok beszürkülése ellen, de színes ruháknál is alkalmazható. Tea, kávé, zsír, olaj, vörösbor, fű, vér, gyümölcsfoltok.


ÁRA: 1 765 Ft áfával

 

Itt tudod megrendelni:

http://bio-csillag.hu/folttisztito-feherit/1427-moso-maci-foltso-400-g.html

 

Szólj hozzá!

http://www.bio-csillag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr495252245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása