HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Az akácvirág jó köhögéscsillapító hatású, de használják még túlzott gyomorsav-termelődés esetén.

2013.02.12. 17:13 BiocsillaG

Akácvirág 

akác.jpg

(Robinia pseudo-acacia) A növény virágzatát köhögés, hurut ellen használják, de palacsinta és fánk készítésénél, ízesítőként a tésztába keverik. Az akác jellegzetes, édeskés illatú, fehéres vajszínű virágait, frissen a virágzás kezdetén érdemes szedni, a virágfürtöket begyűjtjük, majd virágokat lefejtjük a fürtökről, és azonnal megszárítjuk. A virágzása, az időjárás függvényében májusra, június elejére esik. A virág illóolajat (linalolt) tartalmaz. A virágtea köhögéscsillapító, hurut, és görcsoldó, enyhe hashajtó, gyomorsavtúltengés, székrekedés, gyomor- és bélfekély. enyhe hashajtó, a túlzott gyomorsavképződést gátló. A kéregfőzet gyomorsavtúltengés, gyomor- és bélfekély ellen használatos. Kérge gyomorsavtúltengés, gyomorvérzés, bélfekély elleni gyógyszeralapanyag. A kéreg alkalmazásában óvatosság ajánlott, robin és fazin nevű mérgező fehérjéket is tartalmaz!

Akácvirág tea: 2 teáskanálnyi szárított akácvirágot - 2 dl forró vízzel leforrázunk, majd 5 perc elteltével leszűrjük. Íze kellemes, alkalmanként élvezeti teaként is fogyasztható. Az akácvirág jó köhögéscsillapító hatású, de használják még hurut ellen és túlzott gyomorsav-termelődés esetén.

HERBATREND AKÁCVIRÁG 25 G

 

herbaltrend_akacvirag_25g.jpg

Most akciósan lehet megrendelni 140.-Ft.helyett 112.-Ft-ért

Itt lehet megrendelni: 

http://bio-csillag.hu/gyogynovenyek/2906-herbatrend-akacvirag-25-g-25-g.html

 

HUNGARY HONEY AKÁCMÉZ 500 G 500 g

HUNGARY HONEY AKÁCMÉZ 500 G 500 g

Az akácméz magas gyümölcscukor tartalma által sokáig folyékony marad, enyhe domináns íze miatt pedig kiváló édesítőszer italokba és süteményekbe.

1 720 Ft áfával

Itt lehet megrendelni:

http://bio-csillag.hu/mezek-lekvarok/5858-hungary-honey-akacmez-500-g-500-g.html

LOGONA SAMPON AKÁCVIRÁG BŐRNYUGTATÓ 250 ml

LOGONA SAMPON AKÁCVIRÁG BŐRNYUGTATÓ 250 ml

Az akácvirág sampon kimondottan az irritált, száraz fejbő igényeinek megfelelő készítmény. Válogatott kíméletes hatóanyagokkal gyengéden tisztítja a hajat és madonna liliom, bio gránátalma valamint zsurló kivonatok nyugtató hidratáló komplexuzmával táplálja a fejbőrt.

2 253 Ft áfával

Itt lehet megrendelni:

http://bio-csillag.hu/hajapolas/7697-logona-sampon-akacvirag-brnyugtato-250-ml.html

Szólj hozzá!

Címkék: még de használják túlzott hatású köhögéscsillapító akácvirág Az gyomorsav-termelődés esetén.

http://www.bio-csillag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr615076921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása