HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Téli immunerősítő a természetből!

2013.01.25. 14:44 BiocsillaG

Egy nagyon jó immunerõsítõ: Echinace

Ha beköszönt a nyirkosabb, hûvösebb idõ, szervezetünk önkéntelenül gyógynövényeket, gyógyteákat kíván. Az õszi–téli évszakváltáskor jó szolgálatot tehet immunrendszerünk erõsítésére az Echinacea.
 

 Valószínűleg a hajkeféhez hasonlatos, szúrós virágzata miatt kaphatta a tudományos nevét, amely a görög echinos, sündisznó szóból származik. De lehet, hogy elnevezésében közrejátszott az a jelenség is, hogy elfogyasztva enyhe bizsergető érzést okozhat a nyelven.

images.jpg

Hogyan hat?

• Erősíti a szervezetet. – Érdemes évente többször, kúraszerűen fogyasztani, mivel olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek megerősítik az immunrendszert.

• Csökkenti a fertőzéses megbetegedések gyógyulási idejét. – Rendkívül hatásos néhány, már kialakult betegség kezelésében is, mint amilyen a megfázás, influenza, hörghurut, köhögés, mandulagyulladás, fülgyulladás. Érdemes már a betegség első tüneteinél belevágni egy kasvirágkúrába, így – főleg egy nátha vagy influenza esetén – gyorsabban tudja kifejteni gyógyító hatását, és jelentősen enyhíti az influenzával járó fájdalmakat, az orrdugulás vagy a megfázás okozta kellemetlen közérzetet.

Enyhíti a bőrbetegségeket. – Gyakran alkalmazzák nehezen gyógyuló sebekre és gyulladásos bőrbetegségekre is, mivel megtalálható benne a gyenge antibiotikus hatást keltő echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag. Gyógynövénytinktúrájával kezelhető a tályog, az ekcéma, enyhébb égési sebek, szájfekély vagy akár a felfekvés is. 

Természetes mozgósítás

Természetes antimikrobás és fertőzésgátló anyaga révén hatásosan véd bizonyos fertőzést okozó gombák, vírusok és baktériumok ellen. A gyógynövény alkotóelemeinek hatására a sejtek mozgósítanak egy természetes antivirális (vírusellenes) anyagot, az interferont. (Az interferonok olyan fehérjék, amelyeket a szervezet különböző sejtjei termelnek. Fokozottabb működésük révén meggátolják a különböző vírusok szaporodását és a daganatok növekedését, valamint a paraziták szaporodását is.) Mivel a „mozgósítás” hatása csak rövid ideig tart, ezért egy esetlegesen elhúzódó fertőzéses megbetegedésnél érdemes gyakrabban, naponta többször is alkalmazni. 

Webáruházunkban több féle ECHINACEA termék közül válogathatsz.

GERANI ECHINACEA CSEPPEK 50 ml ÁRA: 1469.-Ft.

gerani-echinacea-cseppek-50-ml.jpg

Itt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/ampullak-cseppek/14175-gerani-echinacea-cseppek-50-ml.html

SWANSON ECHINACEA KAPSZULA 100 db  ÁRA: 2.261.-Ft.

swanson-echinacea-kapszula-100-db-100-db.jpgItt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/tablettak-kapszulak/13788-swanson-echinacea-kapszula-100-db-100-db.html

 

DR.CHEN ECHINACEA GRAPEFRUIT CSEPPEK

ÁRA: 1.250.-Ft.

drchen-echinacea-grapefruit-cseppek-30ml.jpg

Itt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/egyeb/1148-drchen-echinacea-grapefruit-cseppek-30ml.html

Szólj hozzá!

http://www.bio-csillag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr255042775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása