HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Télen rendkívű fontos a kezünk ápolása, hiszen ilyenkor jobban kiszárad a bőr a hidegtől

2013.01.24. 17:30 BiocsillaG

Téli kézápolás

A hideg idő beköszöntével megváltozik bőrünk állapota, szárazzá, vízhiányossá válik. A benti fűtött száraz levegő is csak ront a helyzeten. Íme néhány gondolat a téli kézápolásról.

Mivel télen a vírusos megbetegedések sűrűbben fordulnak elő, ezért gyakori kézmosásra szólítanak fel bennünket. Ez is jócskán károsítja a bőrt. Sokkal hamarabb kiszárad, bevörösödik, kirepedezik, sőt, olykor csúnyán sebessé válik a kezünk. Ahhoz, hogy ez ne forduljon elő és megelőzzük a bajt, érdemes megfogadni pár jótanácsot:

Bőrápolás - Illusztráció• Ha kimegyünk a szabadba, húzzunk kesztyűt, hisz a ruhával fedett testrészek jobban védve vannak az időjárástól.
• Legyen mindig nálunk ápoló kézkrém, mellyel minden kézmosás után bekenjük a kezünket.
• Kúraszerűen szedjünk úgynevezett „szépségvitamint” , melyben A- és E-vitamin, élesztőpor és B-vitaminok vannak, melyek segítenek a bőrünk regenerálódásában, szépülésében és nem utolsó sorban a körmöket is erőssé teszik.

Tipp: Radírozd át a kézfejed, majd mosd le langyos vízzel. Egy kis tálba önts langyos vizet és pár csepp étolajat, de a legjobb, ha levendulaolajat. 15 perc áztatás után töröld meg a kezed, majd masszírozd át zsírosabb kézkrémmel. A masszírozás serkenti a vérkeringést, ami szintén jó hatással van a bőrre.

Nézz körül webáruházunkban és válogass a kézkrémek közül!

Ajánlatunk:

VERONA KÉZKRÉM OLÍVÁS 75 ml  ÁRA: 435.-Ft

verona-kezkrem-olivas-75-ml.jpg

Itt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/kezapolas/14671-verona-kezkrem-olivas-75-ml.html

GLORY HOLT-TENGERI KÉZKRÉM 100 ml ÁRA: 1077.-Ft.

glory-holt-tengeri-kezkrem-100-ml.jpg

Itt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/kezapolas/14612-glory-holt-tengeri-kezkrem-100-ml.html

HERBAMEDICUS PIROS LÓBALZSAM MELEGíTŐ 500 ml   ÁRA: 1213.-Ft.

 herbamedicus-piros-lobalzsam-melegit-500-ml.jpg

Itt lehet megrendelni: http://bio-csillag.hu/kezapolas/2002-herbamedicus-piros-lobalzsam-melegit-500-ml.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr55041403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása