HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

1X1 VITADAY OMEGA-3 HALOLAJ KAPSZULA

2013.02.18. 16:28 BiocsillaG

Az eszkimókat, Grönland lakóit a Föld legtöbb húst fogyasztó népének tartják és mégis közöttük a legkisebb a halálos kimenetelű szívbetegségek előfordulása. Táplálkozási szokásaikat kutatva arra a következtetésre jutottak, hogy szinte kizárólag az Északi-tenger halait fogyasztják (lazac, makréla, hering). Ezek a halak növényi planktonokkal táplálkoznak, amelyek gazdagok ómega-3 zsírsavakban, ilyen formán az ómega-3 zsírsavak a halzsír fő összetevői. A hal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek értékesek az ember egészségére. Tehát a titok a hal húsában rejtőzik.
A halakban található ómega-3 zsírsavak kémiai szerkezetükben különböznek a növényi olajokban lévő ómega-6 zsírsavaktól, és más a szervezetre gyakorolt hatásuk is.

halol.jpg

Hatásai:
A halolajokban lévő telítettlen zsírsavaknak kulcsszerepük van számos élettani folyamatban:szabályozzák a vérnyomást és a véralvadást, esősítik az immunrendszert, közreműködnek a zsíranyagcserében. Csökkentik a koeszterin- és trigliceridszintet, gátolják a vérlemezkék összecsapzódását, a vérrögök kialakulását, így csökkentik a szív- és érredndszeri megbetegedések kockázatát. Mérséklik a vér belső súrlódását, javítják áramlási tulajdonságait, ezáltal a keringés és a szövetek oxigénellátását. Alkalmazásuk nyomán a vér hígabbá válik.

Az omega 3 halolaj előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését. 

•    Elősegíti az agy és az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését.
•    Javítja gyermekünk memóriáját, problémamegoldó és koncentrációs képességét!
•    Segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését!

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is.
•    Pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén!
A halakban található omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez.
•    Segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását!
•    Csökkenti az asztmatikus és allergiás problémákat!
•    Ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással,  influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben!

Előnyösen befolyásolja a fiatalon kialakuló bőrbetegségek gyógyulását. 
•    Ekcéma, pszoriázis, és atópiás dermatitisz megelőzéséhez és kezeléséhez.


A halolaj hatása kismamák egészségi állapotára

terhes.jpg

  • pozitívan befolyásolja a placenta keringését
  • segíti a tejmirigyek fejlődését
  • jelentős szerepe van az egészségmegőrzésben
  • immunerősítő hatással rendelkezik
  • megelőzhető a szülés utáni depresszió

A halolaj hatása a magzat fejlődésére

  • nélkülözhetetlen az agy és a központi idegrendszer fejlődéséhez
  • pozitívan befolyásolja a szemideghártya, ezáltal a látásélesség fejlődését
  • növekszik a születendő baba súlya
  • csökken a koraszülés rizikója
  • csökken az egyes típusú cukorbetegség kialakulásának veszélye


Hogyan segíti gyermekünk fejlődését?
A halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését és működését. 
Más szóval javul gyermekünk memóriája, koncentrációs és problémamegoldó képessége, könnyebbé válik számára az olvasás és a tanulás! Így magabiztosabbá válik, és a mindennapok kihívásaival könnyebben birkózik meg. 
Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedés is.

Mire jó?
Valamennyi szív- és érrendszeri megbetegedés megelőzésére, a zsíranyagcsere javítására alkalmas. Aki halolajat fogyaszt, az megelőzheti vagy lassíthatja az érelmeszesedést, mérsékli a szívinfarktus kockázatát. Előnyös magas vérnyomás esetén is. Az ómega-3 zsírsavak fogyasztása hasznos cukorbetegeknek, elsősorban a szövődmények elkerülése céljából. 
Azok a dohányosok, akik gyakrabban fogyasztanak halat, ritkábban szenvednek tüdőtágulatban (emphysema), illetve hörghurutban (bronchitis). Érdemes kipróbálni a szedését pikkelysömörös (psoriasisos) betegeknek, javítja állapotukat.
Előnyös még krónikus gyulladások, például reuma tüneteinek enyhítésében, a reggeli izületi merevség és fájdalom csökkentésére. Az idegrendszer egészséges működéséhez is sok telítetlen zsírsavra van szükség, ezért alkalmazásuk javulást hozhat különböző idegrendszeri betegségekben (például sclerosis multiplex). Javítják a telítetlen zsírsavak a szem keringését is. Védik és megszépítik a bőrt. Állatkísérletekben ómega-3 zsírsavak adagolásával sikeresen gátolták a mellrák és a vastagbélrák kialakulását.

Jó tudni
Aki vérhigító hatású gyógyszert szed, az feltétlenül beszélje meg a halolaj szedését kezelőorvosával, nehogy a két szer együttes alkalmazása túlságosan híggá tegye a vért, belső vérzéshez vezetve. Az ómega-3 tartalmú táplálékkiegészítő szedése akár feleslegessé is teheti a vérhigító gyógyszer alkalmazását, de természetesen ezt vérvizsgálattal szükséges alátámasztani.
Aki kiegészítésként telítetlen zsírsavakat juttat a szervezetébe, annak ajánlott az antioxidánsok fogyasztása is, mert az ómega-3 zsírsavak különösen érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira.

 Webáruházunkban most akciós a 

1X1 VITADAY OMEGA-3 HALOLAJ KAPSZULA 60 db

1X1 VITADAY OMEGA-3 HALOLAJ KAPSZULA 60 db

 

 

Ára: 1 343 Ft  helyett 1190.-Ft.

 

Itt lehet megrendelni:

http://bio-csillag.hu/egyeb/12254-1x1-vitaday-omega-3-halolaj-kapszula-60-db.html

 

Szólj hozzá!

http://www.bio-csillag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr585087125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása