http://www.bio-csillag.hu

HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Szénanáthás? Allergiás? Viszket az orra? Megfázott? Eldugult az orra?

2013.01.29. 11:16 BiocsillaG

megoldást nyújt önnek! air wolf®  orrcsepp!

Most akciósan megvásárolhatja a Webáruházunkban.

 air-wolf-orrcsepp-20-ml-20-ml.jpg

AKCIÓS ÁR!
291 Ft áfával

(árat csökkentettük 10 %)

HASZNÁLHATÓ A KÖVETKEZŐ ESETEKBEN:

- Orrdugulás esetén: orrváladékot elfolyósítja és megkönnyíti az orr kiürítését

-Orrnyálkahártya nedvesítésére, fűtött, klimatizált száraz levegőjű helyiségekben (iroda, repülőgép stb.)

- Pollennel, háziporral, gőzzel stb. telt-terhelt levegő esetén- Orrhigiénia napi elvégzéséhez (az orrüreg tisztítására és átmosására)

- Sportolás közben- Allergiás tünetek csillapítására (pl.: orrviszketés)  Az Air Wolf® orrspray-ben lévő izotóniás só oldat jótékonyan hat az orrüreg és az orrmelléküregek érzékeny nyálkahártyájára. A légutak egészségének megóvásában fontos és jelentős szerepet játszik a tisztántartott és irritációmentes nyálkahártya.

Az Air Wolf® orrspray csecsemők, gyerekek és felnőttek számára ajánlott.

Mit tartalmaz az AIR WOLF® orrspray?

A 0,9%-os izotóniás sóoldatot (0,9%-os nátrium clorid oldat) mely természetes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. A só koncentráció megegyezik az orrnyálkahártya só koncentrációjával, így nem ingerli, és egyáltalán nem irritálja azt.

Itt lehet megrendelni:  http://bio-csillag.hu/egyeb-gyogytermek/14218-air-wolf-orrcsepp-20-ml-20-ml.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr325050745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása