http://www.bio-csillag.hu

HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Fogyás Bio Króm tablettával? Igen ! És nem is drága...

2012.05.21. 14:40 VOGL

egy hatásos fogyókúra alapja....

 

BIO-KRÓM TABLETTA 30 DB

 Earl Mindell "Vitaminbiblia" című könyvében azt írja, hogy a krómnak nincsen ismert toxikus hatása, így a napi javasolt fogyasztási mennyiségen belüli szedése - minden káros mellékhatás nélkül - biztonságos.

Az öregedéssel párhuzamosan, valamint aktív sportolást követően a króm mennyisége csökken a szervezetben. A krómhiány megromlott cukorháztartáshoz (cukorérzékenység, elhízás), cukorbetegséghez, magas koleszterinszinthez és szívbetegséghez vezethet. Ezen felül a króm hiánya csökkenti a teljesítőképességet, fizikai és mentális kimerültséget okozhat.

35 év felett a króm különösen fontossá válik. Ahogy idősödünk, szervezetünk egyre rosszabbul kezeli a vércukrot, mivel a sejtek nehezebben tudják azt felvenni és elégetni. Ennél fogva a króm által nyújtott segítség létfontosságúvá válik.
 

A króm hatása, a bio króm jótékony tulajdonságai

• A króm serkenti a cukoranyagcserét és kiegyenlíti a szervezet vércukorháztartását.

• Elősegíti bizonyos aminosavak beáramlását az agyi vérkörbe, így mérsékeli az étvágyat és az éhségérzetet.

• Javítja a sejtek oxigénellátását és anyagcseréjét, így segíti a szervezet regenerálódását és növeli annak teherbírását, teljesítőképességét, valamint lassítja az öregedési folyamatot.

• Fokozza az izomerőt és az állóképességet - az izomszövetből segít eltávolítani a zsírokat - szálkásít.

• Megakadályozza és csökkenti a magas vérnyomást.

• Segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
 

A króm tabletta fogyasztó hatását kísérletek is alátámasztják!

Azok a sportolók, akik egy hathetes kísérlet folyamán króm táplálék-kiegészítőt kaptak, 3,2 kg testzsírt vesztettek, szemben az 1 kg-os súlyvesztéssel azoknál, akik nem kaptak krómot. A 2,2 kg többlet súlycsökkenés legalább 5 kg hagyományos fogyásnak felel meg, mivel a testzsír fajsúlya kisebb az izoménál!

 

Nálunk most 30 tabletta ára csak 1940,- Ft

 

Itt megrendelheted: http://bio-csillag.hu/termeszetes-fogyasztoszerek/127-bio-krom-tabletta-30-db.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr34529662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása