http://www.bio-csillag.hu

HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

CAFÉ ROSÉ SZEMES BIOKÁVÉ NARANCS 100g

2013.05.06. 16:09 BiocsillaG

A Café Rosé biokávé keverékek alapanyagai 100 %-ban bio nyerskávék, amiket a világ minden sarkából importálunk. Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia legjobb minőségű, úgynevezett specialty bio nyerskávéit pörköljük. Keverékeink elkészítéséhez kilencféle biokávét használunk, termékünket pedig a Biokontroll Hungária Kft. ellenőrzi és tanúsítja.

biokávé.jpg

A biokávé választása társadalmi felelősségvállalás egy módja: az ilyen kávék termesztésének jóval nagyobb a munkaerőigénye, mint a hagyományos, intenzív körülmények között előállított kávékénak. A harmadik világ hegyvidéki területein, ahol a kávét termelik, kevés lehetőség van a megélhetésre, az évente világszerte elfogyasztott 400 milliárd csésze kávé pedig az egyik legbiztosabb bevételi forrása az ott élőknek. Az ő megélhetésük a biokávék termesztésével még biztonságosabb: egyrészt, mert főként a tőzsdék árupiacain kívül vásárolják meg a kávét, akár kétszer magasabb áron, másrészt a rusztikus és a tradicionális polikultúrás termesztés - amellett, hogy a legkevésbé tőkeigényes kávécserje-művelési mód - lehetővé teszi a gazdálkodók több lábon állását: nyomott kávé árak mellett a többi terményükből, például a kardamomból vagy gyümölcsökből is számíthatnak bevételre.

 

 A biokávé nemcsak a termesztése során felhasznált vegyszerek és műtrágyák tekintetében tér el az ipari méretekben termelt kávéktól: a rusztikus és a tradicionális polikultúrás művelés növénytársulásai védelmet jelentenek a hegyvidéki őserdők mezőgazdasági művelésének egyik legfőbb rákfenéje, az erózió ellen is. Az e vidékekre jellemző intenzív csapadék millió tonnaszámra hordja el sekély termőföldréteget, néhány év alatt sivataggá változtatva a korábban dús flórájú és faunájú vidékeket, ami ellen a többszintű lombozat és a gyökerekkel átszőtt talaj szinte ugyanolyan védelmet nyújt, mint az eredeti ősvadon.

CAFÉ ROSÉ SZEMES BIOKÁVÉ NARANCS 100g

CAFÉ ROSÉ SZEMES BIOKÁVÉ NARANCS 100g


ÁRA: 650 Ft áfával

 

 

Itt tudod megrendelni:

http://bio-csillag.hu/kave-kakao/775-cafe-rose-szemes-biokave-narancs-100g.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr215284629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása