http://www.bio-csillag.hu

HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Gluténmentes tészták a Tavaszi 30%-os Áresésben!

2013.03.25. 17:32 BiocsillaG

100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére!Nem tartalmaz: - tartósítószert - színezéket - koleszterint - tojást.

gluténmentes.jpg

Mikor javasolt a gluténmentes diéta?

Terápiás céllal a gluténmentes diétát azért szokták javasolni, hogy kiegészítő kezelésként szolgáljon gyógyszerek szedése mellett. Ezért a legtöbb esetben azok követik a gluténmentes étrendet, akiknek valamilyen egészségügyi probléma indokolja ezt. Lássuk, mik a leggyakoribb és legfontosabb problémák:
Gluténintolerancia: ezt a betegséget gyakran gluténallergiának is nevezik. Aki gluténallergiában szenved, annak a szervezete nem képes megemészteni a glutént, így tehát teljesen kerülniük kell azt.
Coeliákia: ennek a betegségnek a másik neve a lisztérzékenység. Ez egy örökletes autoimmun betegség, mely gluténfogyasztás hatására a vékonybél károsodását okozza. Ezzel a problémával élőknek különösen fontos, hogy sose fogyasszanak semmilyen gluténtartalmú ételt!
Dermatitis herpetiformis: ez egy olyan krónikus bőrgyulladás, mely hólyagos, herpesszerű sebek kialakulását okozza a test különböző részein. A sebek gyakran nagyon viszketnek és égnek, amit a gluténfogyasztás általában még tovább ront. A tünetek enyhítése céljából érdemes minél kevesebb glutént fogyasztni.
Migrén: Sok beteg számolt be erősebb fájdalomról, mikor több glutént fogyasztottak. Sőt, ebből adódóan az is kiderült, hogy a migréntől szenvedők hajlamosabbak a coeliákiára is. 
Autizmus: Kutatások bizonyították, hogy e súlyos betegség kialakulásában jelentős szerepet tölt be a glutén. Minél több glutén található szervezetben, annál nagyobb a kockázata a betegség kialakulásának. Ezért aztán azoknak a gyerekeknek, akik autizmussal születnek, javasolt a gluténmentes étrend, hogy a betegség komplikációi elkerülhetőek lehessenek. 
Fogyókúra: Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a gluténmentes étrend a fogyókúrák között is, és ma már az egyik legkedveltebb diéta lett. Számos terméket fejlesztettek ki kifejezetten annak a rétegnek, aki így szeretne megválni felesleges kilóitól.

 Webáruházunkban megvásárolható akciós gluténmentes  tészták:

PASTA D"ORO TÉSZTA RÖVID CSŐ 500 g

100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére!Nem tartalmaz: - tartósítószert - színezéket - koleszterint - tojást.

AKCIÓS ÁR!
308 Ft áfával

Eredeti ár:440 Ft áfával

(árat csökkentettük 30 %)

Itt lehet megrendelni:

http://bio-csillag.hu/glutenmentes-termekek/2378-pasta-doro-teszta-rovid-cs-500-g.html

 

PASTA D"ORO TÉSZTA KAGYLÓ 500 g

PASTA D"ORO TÉSZTA KAGYLÓ 500 g

100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére!

 

AKCIÓS ÁR!
308 Ft áfával

440 Ft áfával

(árat csökkentettük 30 %)

Itt lehet megrendelni:

http://bio-csillag.hu/glutenmentes-termekek/2371-pasta-doro-teszta-kagylo-500-g.html

PASTA D"ORO TÉSZTA BUCATINI MAKARÓNI 500 g

PASTA D"ORO TÉSZTA BUCATINI MAKARÓNI 500 g

100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére!n

AKCIÓS ÁR!
308 Ft áfával

440 Ft áfával

(árat csökkentettük 30 %)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr95170957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása