http://www.bio-csillag.hu

HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

PRIMUS BŐRPUHÍTÓ KRÉM 50 ML

2013.03.21. 17:04 BiocsillaG

A Primus bőrpuhító krém magas zsírtartalmú termék, mely alkalmas mind abőrkeményedések puhítására, mind a zsírhiányos, száraz bőr által okozott kellemetlen tünetek enyhítésére. Hatóanyagai kizárólag természetes növényi olajok (lenolaj, napraforgóolaj, ricinusolaj), méhviasz, melyek meggátolják a szaruréteg vízvesztését, víz és glicerin tartalma a bőr nedvességtartalmát. A- és E-vitamin elősegíti a hámsejtek regenerálódását, a bőr szarusodási problémáinak megszüntetését. 
Különösen alkalmas a hámló, érdes bőrfelületekre, pl. sarok, könyök, kéz ápolására.

Javasolt alkalmazás
Tisztálkodás után vékonyan a kiszáradt bőrfelületre kenjük, bemaszírozzuk. Rendszeres használatával megelőzhető a bőr berepedése, kiszáradása.
A Primus bőrpuhító krém felszívódását a bőr rétegeibe elősegíti a Primus bőrpuhító rúd használata.

PRIMUS BŐRPUHÍTÓ KRÉM 50 ML

PRIMUS BŐRPUHÍTÓ KRÉM 50 ML

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr935161118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása