http://www.bio-csillag.hu

HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

VERONA TEST- ÉS ARCKRÉM UBORKA-FEHÉR TEA 175 ml

2013.05.03. 12:45 BiocsillaG

VERONA TEST- ÉS ARCKRÉM UBORKA-FEHÉR TEA 175 ml

UBORKA: a fiatalok bőrét még üdébbé, a középkorúak ráncosodását késlelteti és az idősebbek fáradt bőrét is smíthatja szinte visszafiatalíja. FEHÉR TEA: természetes kivonata, mely rendkívül gazdag C és E vitaminokban, és egyike a leghatékonyabb anti-oxidánsoknak.

ÁRA: 435 Ft áfával

Itt tudod megrendelni:

http://bio-csillag.hu/testapolas/16444-verona-test-es-arckrem-uborka-feher-tea-175-ml.html

Az uborka jótékony hatása:

Az uborkát 4000 éve ismerik Indiában, gyógynövényként használták. Gyógyhatásai: vértisztító, vizelet és féreghajtó és kiváló bőrápoló. A tudomány egy új enzimet fedezett fel benne, ami cukorbetegek számára igen fontos, tehermentesíti a hasnyálmirigyet
Az uborka – cucumis sativus – őshazája India. Vadon élő őse ma is megél a Himalája déli lejtőin. A monszun esőzést megelőző 45 Celsius-fokos hőségben az egyetlen zöldségféle amely ilyenkor is vígan terem.
Az uborka az i.e. 7. században indult világhódító útjára, először a görögök ismerkedtek meg vele, majd később a rómaiak is. Tiberius császár üvegházakat építtetett, hogy télen is ehessen uborkát. A szlávoknak is a legkedveltebb növényeik egyike lett, ők készítettek először 650 táján sós lé felhasználásával savanyú uborkát, vagyis ők találták fel a kovászos uborka elődjét. A sós lében a tejsavbaktériumok elszaporodnak, megerjesztik az uborka cukortartalmát, amitől az megsavanyodik. (Nálunk kedvelt a kovászos uborka. Kenyér élesztőbaktériumai savanyítják meg.) Az így savanyított uborka rendkívül egészséges, antibiotikum-terápia idején a károsodott bélflórát lehet vele regenerálni.
Az uborka kedvező biológiai hatásai: serkenti a vese és a belek tevékenységét, salaktalanítja a szervezetet.

Az uborka levét a gyógyászatban egyes bőrápoló krémek (nyugtató, bőrpuhító, tisztító hatású) alapanyagaként használják.Az uborkatej és a reszelt uborka  kiváló bőrtisztító, bőrápoló.Nemcsak szépítőszernek használják, de gyógyítani is lehet vele. Az uborkalé vagy uborkapép jótékony hűsítőként hat még az erős fájdalommal járó méhcsípésre is.Napégette bőrre uborkát helyezünk, nem hólyagosodik fel, mert az uborkában gyulladáscsökkentő anyagok is vannak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr795263740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása