http://www.bio-csillag.hu

HTML

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Fogyás teával?

2012.05.17. 12:27 VOGL

Fogyni, formába jönni, főleg a nyári szezon előtt rengetegen szeretnénk, ez minden évben így van, száz meg száz módszert kínál már az internet és egyéb források, a több tízezer forintos "csodaszerektől" kezdve a különböző diétákig. A fogyás alapja nem több, mint több kalóriát égetni mint amennyit beviszünk a szervezetünkbe, persze ebben lehetünk testünk segítségére különböző módokon. Erre egy jó példa a fogyókúrás teák használata, az egyik legolcsóbb és legtermészetesebb módja ez a fogyásnak, de mégis kevesen próbálják ki, tehát úgy döntöttem összeszedem a különböző teákról való tudnivalókat, hogy egy kicsit világosabbá tegyem ennek a fogyókúrás módszernek a működését:

Pu Erh ( vörös tea) - A Pu Erh tea (más néven vörös tea) fája a világon főleg Yünnanban, az „örök tavasz tartományában” virágzik. Az itt élő emberek számára nagyon fontos, hogy természetes és egészséges italokat igyanak. A Pu Erh teát nagyon kedvelik, minden nap fogyasztják. A yünnani szakemberek tapasztalatai szerint a pu-erh-black-tea_1.jpgvörös tea hatóanyagai támogatják az anyagcsere, koleszterin és triglicerid-szint egyensúlyát. A tea rendszeres fogyasztása hozzájárul a kívánt testsúly fenntartásához. Mára az európai kontinensen is méltó hírnevet szerzett, mint kedvelt ínyencség. A másnaposak kedvenc teája!

 

 

 

Szűztea- A Szűztea gyógynövénykeverékben található polifenolok az hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez és biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének.

Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A Szűztea gyógynövénykeverékben található polifenolok az hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez – amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért –, és biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének.

Rendkívül kedvező antioxidáns hatásuk mellett tudományos kutatás bizonyítja kedvező hatásukat a szervezet tisztításában. A polifenolok elősegítik az emésztést, ami kihat a bőr állapotára és szépségére is, hiszen az emésztés normális üteme a méreganyagok kivezetését is biztosítja. Fogyasztóink számos hálás köszönőlevele tanúsítja törekvésünket az egészséges életvitel valamint a hagyományos orvoslás módszereinek és a gyógynövények használatának népszerűsítésében.

Mályva tea - A fodrosmályva (Malva Verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer. Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől.

Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében. A tea felhasználási javaslata: 1 teafiltert egy csészényi forrásban lévő vízzel leforrázunk és 8-10 percig állni hagyjuk. Naponta legfeljebb 2 csészényi tea elfogyasztása javasolt az esti órákban, étkezés után.

Zöld tea -  A kínaiak szinte kizárólag zöld teát isznak. Ez egyszerűen a Camellia sinensis napon szárított levele, amit szárítás közben enyhén megsodornak, törnek, hogy ízanyagai jobban kioldódjanak, ha leforrázzák. A green-tea-1.jpgminősége a fajtán és a termőterület hollétén kívül azon múlik, milyen zsenge a levele. A legjobb teát az ágvégi, ki nem feslett levélrügy és a második kifeslő levélke adja. Sokra értékelik a félig fermentált teát is, ilyen az Oolong (ejtsd: ulong), kínaiul vu lung, azaz „fekete sárkány” tea.

Zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok is igazolták: napi háromszor egy csésze zöld tea a főétkezések után, havonta minimum egy-két kilogramm súlycsökkenéssel jár. Anélkül, hogy változtatnánk étkezési szokásainkon, anélkül, hogy fogyókúráznánk, pusztán zöld tea ivásával is megszabadulhatunk súlyfölöslegünktől. - forrás: terebess.hu

Teakeverékek - Létezik rengetegféle teakeverék, talán ezek a fogyás szempontjából a leghatékonyabbak (Mecsek, Malmos Natúr, Ginsenget tartalmazó teák), ezekbe a keverékekbe gondosan válogatták össze azokat a teafüveket, melyekkel a leghatékonyabb fogyás érhető el.

Kedved támadt kipróbálni?

Széles válaszékban kínálunk természetes fogyasztóteákat! Kattints ide, hogy megtekintsd kínálatunkat!

Szólj hozzá!

Címkék: bio fogyókúra fogyás tea természetes

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr204521621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása