HTML

http://www.bio-csillag.hu

BiocsillaG Bioblog

Webáruházunk itt próbál hasznos információkat, tippeket adni kedves vásárlóink és mindenki számára az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megmutatni hogy mennyi lehetőséget is rejtenek a bio- és természetes összetételű termékek. http://www.bio-csillag.hu

Friss topikok

  • mollymook: Nem trollkodom, de a gyógynövények, hiába itt a reklám a lényeg (ld. áru a cucc alján képpel) nem ... (2013.03.28. 15:55) Ginseng hatása
  • egy_vélemény: Természetesen abból adódik a szódabika hátránya, hogy nagyobb mennyiség kell belőle ugyanolyan hat... (2013.02.05. 12:08) A szódabikarbóna jótékony hatásai!

Elhiszed, hogy ezeket ennyiért megkaphatod? Ingyenesen kiszállítva? Nem tréfálunk! Már csak 22 napig (akció vége: május 31.)

2013.05.09. 10:11 BiocsillaG

B - Öko tisztítószer csomag

B - Öko tisztítószer csomag

4990 Ft helyett 3290 Ft!

 

A csomag tartalma: 1db  - Zöldlomb ÖKO üvegtisztító szórófejes 500 ml; 1db - Zöldlomb ecetes ÖKO WC Tisztítószer 750 ml; 1db - Zöldlomb ÖKO Szanitertisztító, vízkőoldó 750ml; 1db - Zöldlomb ÖKO Padlóápoló 1000 ml; 1db - Zöldlomb ÖKO Ecetes Tisztítószer 1000 ml; 1db - Zöldlomb ÖKO Általános PH semleges Tisztítószer 1000 ml

ÖKO Üvegtisztító 0,5l

Ideális tisztítószere az ablakok, tükröknek, képernyőknek, üvegbútoroknak, autóüvegeknek. Hatékonyan, csíkmentesen távolítja el a nikotinos, zsíros szennyeződéseket, ujjlenyomatokat.

kiszerelés: 0,5 liter

ÖKO WC Tisztítószer 0,75l

Ecettel és ásványi sóval aktivált citromsav biztosítja a szennyeződések, húgykő eltávolítását és a baktériumok elleni kíváló hatását.

kiszerelés: 0,75 liter

ÖKO Szanitertisztító 0,75l

Tökéletesen és hatékonyan távolítja el a vízkő, szappan és az egyéb szennyeződéseket. A citromsav tökéletes ragyogást biztosít az ablakon, a csempén, a mosogatón és a csaptelepen. Nem károsítja a műanyag felületeket.

kiszerelés: 0,75 liter

ÖKO Padlóápoló 1l

Alkoholos padlóápoló. Alaposan tisztítja és ápolja a padlót, járólapot, követ, fényes csíkmentes felületet biztosít.

kiszerelés: 1 liter

ÖKO Ecetes Tisztítószer 1l

A természet erejével biztosítja a konyha, fürdőszoba és a WC ragyogását. Ideális a vízkő és a szappanmaradékok eltávolítására.

kiszerelés: 1 liter

ÖKO Általános PH semlegesTisztítószer 1l

Minden lemosható felületre kiválóan használható (kő, fa, padló, csempe, mosdó, konyhabútor, üvegfelületek). Alaposan tisztít, kíméletes a bőrhöz és hatékonyan eltávolítja a zsíros és az egyéb szennyeződéseket. Kézmosáshoz és kézi mosáshoz is használható.

kiszerelés: 1 liter

Itt tudod megrendelni:

http://bio-csillag.hu/akcios-oko-tisztitoszer-csomagok/22134-a-oko-tisztitoszer-csomag.html

A - Öko tisztítószer csomag

A - Öko tisztítószer csomag

2890 Ft helyett 1990 Ft! A csomag tartalma: 1db - Eaternal organikus mosódió 40 mosásra; 1db - Ecover ruhaöblítőszer virágoskert illattal 750ml; 1db - Csodaszóda háztartási tisztítószer 500g; 1db -Colodent fogkrém

2 890 Ft helyett most 

AKCIÓS ÁRON: 1 990 Ft áfával

 

Itt tudod megrendelni:

http://bio-csillag.hu/akcios-oko-tisztitoszer-csomagok/22135-b-oko-tisztitoszer-csomag.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biocsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr575290829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása